søndag 23. september 2012

Fortsettelsen











Her er en slags oversikt over hva jeg har saget ut til nå. Så meg nødt til å legge hvert ord utover gresset, for å se mengde og variasjoner i forhold til hverandre. Slett ikke dumt å se de på gresset sånn, med beitende sauer i bakgrunnen. Men nå er snart sommerbeitet over, og jeg må legge hodet på slaktebenken. 

4 kommentarer:

  1. Vet ikke helt hva jeg skal skrive- men har fryktelig lyst å legge igjen et livstegn her inne hos deg. Liker det jeg ser og leser- og håper du har fine dager tiltross fravær av sommerbeite! :)

    SvarSlett
  2. Oi, det var en utrolig hyggelig kommentar! Tusen takk:)Det kommer snart nye bilder: jeg åpner utstilling i Sande kunstforening, Vestfold, lørdag 20.okt.

    SvarSlett
  3. Fant deg gjennom Linnosaurus :)

    Liker godt temaet ditt om kommunikasjon og/eller misforståelsene i kommunikasjon :) Spennende! Har du nettbutikk, eller er produktene til salgs under utstillinger?

    Fin helg!

    SvarSlett
  4. Hei, og takk! Jeg er i ferd med å opprette en epla-konto. Men foreløpig har tingene mine bare vært til salgs under utstillinger. I år skal jeg også være med på DogA's julemarked, hvor jeg så dine kule vinyl-klokker i fjor!

    SvarSlett