søndag 23. september 2012

Fortsettelsen











Her er en slags oversikt over hva jeg har saget ut til nå. Så meg nødt til å legge hvert ord utover gresset, for å se mengde og variasjoner i forhold til hverandre. Slett ikke dumt å se de på gresset sånn, med beitende sauer i bakgrunnen. Men nå er snart sommerbeitet over, og jeg må legge hodet på slaktebenken. 

torsdag 13. september 2012

Tørke



 




Mens vi (jeg) venter på fortsettelsen, forer jeg dere med flere bilder fra Hørte. Stemningsrapport-bilder. Et bilde av en dorull lurte seg også med der. Det var et forsøk på å ta bilde av nøkkelen til huset, for den var så stor og spesiell. Men så holdt jeg tilfeldigvis en dorull i hånda da jeg skulle ta bilde av nøkkelen, så da ble det visst et dorull-bilde istedet. Oppdaget det for seint, så jeg har ikke noe bilde av nøkkelen. Men du kan skimte den.

Har et par prosjekter som holder på å avrundes, men de sitter langt inne foreløpig. Ingen lett avslutning ser det ut til, det er for mange negative tanker i veien. Godt det alltid finnes en dorull i nærheten når arbeidet er som mest frustrerende. Ingenting er som en dopause da. Eller dorull-stirre-pause.