onsdag 29. august 2012

fredag 3. august 2012

OppSUMMERing før avreise

Det har ikke vært tid til mye avslapning i det siste, men jeg har liggi rett ut sånn som det her av den berømte omgangssjuken. Jeg skyr den som pesten, men pelsen derimot - og da spesielt på en katt - den kan jeg ikke få nok av!
Spesielt når de blir så glade av å bli klappa at de ikke veit hvor de skal gjøre av tunga si.

Innimellom klapping av katter [eller katte er vel mer det riktige], har jeg også fått smaken av sommer i form av mat som dette. Kjøpesenter-luft har jeg også fått min sedvanlige dose av i sommer, i og med at sommer er ensbetydende med ekstra mange kjøpesenter-vakter. Jeg er ikke julenisse på et kjøpesenter [for de finnes jo ikke om sommeren], men jeg er en veldressert kundebehandler.

Men i sommer har jeg også holdt til i en låve.

Der har jeg fått nyte årets sommervær under tak. Herlig å få jobbet tiltross for at det pøser ned ute! Litt som å vise fingern til været. Men nå trekker jeg fingern tilbake, og ber på mine knær om fint vær neste uke. For da har jeg planer om å jobbe mye utendørs. Jeg skal nemlig  på workshop med noen kunstnere i Hørte som ligger i Telemark i en hel uke! Det blir årets sommerferie for min del, og jeg gleder meg!